Top right text goes here.

Картофи по индийски

Картофи по индийски

  By Главен Готвач

февруари 14, 2015

0.0

Вкусно!

  • Prep: 10 min
  • Cook: 30 min
  • 10 min

    30 min

    40 min

  • Yields: 1 порции


Картофи по индийски

Directions

В сгорещеното олио леко запържваме счукания чесън джинджифила кориандъра и куркумата Прибавяме картофите нарязани на малки кубчета и нарязаната парченца шунка

Разбъркваме Заливаме с водата в която е разтворен бульона

Захлупваме

След 15 - 20 минути отхлупваме и оставяме на слаб огън до изпаряване на водата

Изсипваме готовите картофи в чиния

Заливаме със сока от лимона и поръсваме със ситен магданоз

Ingredients

картофи- 2 - 3 бр

олио- 2 с л

чесън- 5 скилидки

джинджифил- 1 ч л

кориандър- 2 ч л

куркума- 1 ч л

пилешки бульон- 1 кубче

вода- 2 ч ч

лимони- 1 бр

сол

магданоз

шунка- или бекон

00:00

0 Reviews

All fields and a star-rating are required to submit a review.